Szexuálpszichológiai szakrendelő - férfiaknak

 
 
 

A rendelőt felkeresem

A termékeket megrendelem

A termékeket megrendelem

 
 
 

A rendelőt felkeresem

 
 
 

A rendelőt felkeresem

 

Ajánlott segédeszközök, a jobb szexualitásért
Elektroakupunktúrás készülék

A készülék a test akupunktúrás pontjain keresztül hatást gyakorol a szervezet teljes egészére. Különböző szervezeti funkciók javítása, betegségek megelőzése, gyógyítása érhető el használatával. Többféle kiegészítő is rendelhető hozzá.

A szexualitásban számos lehetőséget ad a készülék a mélyebb, érzékibb gyönyörök átéléséhez - szélesebb lehetőségek, mint a vibrátornál. Segítségével elősegíthető a szexuális reagáló készség megtanulása illetve fejlesztése mind a nő, mind a férfi esetében. Kiegészítők: vaginális és rectális (anális) elektródák. Használatukhoz szükséges vizbázisú síkosító.

Megjegyzés: a rectális elektróda használata gyógyítja az aranyér bántalmakat is.

Urofitnesz gép

a NŐ számára
a GYERMEK számára
a FÉRFI számára

A medenceűri sokfunkciós PC-izomcsoport külön-külön és együttesen összehangolt - speciális légzéstechnikával kombinált - gyakorlatai nagyban hozzájárulnak a tudatos szabályozhatóság kialakításához, ami a nemi apparátus elvárt működését eredményezi. Ezt eddig hagyományos gyakorlati módon önszabályozós izomstimulációs (Kegel, Mantak Chia, tao) gyakorlatok végzésével értük el.
Videokazetták

Az élet a legnagyobb csoda - Ismeretterjesztő film

Különleges díjnyertes felvételek az emberi élet magzati állapotáról. Nagyon szép zenével, rövid egyszerű kommentálással készített film. Minden korosztály számára élvezhető.
Billings módszer - Ismeretterjesztő film
A természetes fogamzásszabályozás bemutatása. Nem szükséges semmilyen tabletta, kémiai anyag bevitele a női szervezetbe ahhoz, hogy a nemkívánt gyermekáldást elkerüljék a párok. Teljesen egyszerű, közérthető nyelven szól a nézőhöz, sőt a módszer könnyen elsajátítható a szemléletes bemutatás során. Nagyon hasznos minden házikönyvtárban.
CD - csak nálunk kapható, a kezelések nélkülözhetetlen kiegészítője

Aphrodisiaca - Szeretem magamat ...

Változat férfiaknak

Változat nőknek

Összesen hat érzéki, különleges zenei szám hallható a cd-n, amely a szexuális energia felkeltésére, gerjesztésére szolgál. Speciális hangtartományban szólalnak meg a hangszerek, igazi zenei élményt nyújt. Az első három szám főleg a szeretkezés ideje alatt hallgatható, az utolsó három szám pedig az egyéni örömszerzés (önmagunk szeretgetése) céljából készült. A zene közben szuggesztív beszéd irányításával, segítségével juthat el a hallgató saját teste-lelke-szelleme felfedezéséhez, érzékeinek fejlesztéséhez, kondicionálásához.

Ajánlható kezdő szeretőknek és haladóknak a rendszeres szexuális vágy fenntartásához.

Aphrodisiaca: spirituális zene, mely a szexuális vágy felébresztésére, gerjesztésére alkalmazható. Romantikus hangulat varázsolható a szeretkezés teljes idejére. Inspirácót ad a legkülönfélébb szexuális élmények átélésére. Növeli a fantáziát, az érzékiséget.

Könyvek
Multiorgazmusos férfi

Ebből a könyvből megtanulhatja a férfi, hogyan tudja visszatartani a magját és hogyan tud kiváló szerető lenni. Végre egy könyv, amelyben az évszázados kínai titkok megismerhetők. A leírt szabályok betartásával a férfi élete végéig képes a szeretkezésre amikor csak partnere kívánja.

A 145. oldalon a Nőkhöz szólnak a szerzők!!!

Multiorgazmusos pár
Ebből a könyvből a párok a szeretkezés során létrejövő testi-lelki-szellemi egység közös megélésének lehetőségét tanulhatják meg.
Gyógyító szerelem

Alapvetően nőknek szól a könyv, mert a nő feladata az egészség megőrzése a családban. Az egészség megőrizhető, ha rendszeresen szeretkeznek a párok. Ellenkező esetben felütik fejüket a különböző betegségek.

A könyvben találhatunk a betegségekre is gyógymódot: megfelelő pozitúrában kell szeretkezni. - receptre!!!

Erotikus masszázs

A könyv tele ábrával, hogy megfelelően szemléltesse a test erotikus tájait, a nemi szerveket, a különböző fogásokat. Nagyon jól és egyszerűen mutatja be az érzéki masszírozás műveleteit. Találhatók még benne tanácsok és receptek is.

Szex 40-en túl

Nagyon gyakorlatias könyv. Sokrétű információk találhatók a mindennapi szexuális problémákra vonatkozóan. Praktikus, követhető tanácsokat kaphat a negyvenen felüli olvasó. Részletesen olvashat a viagra használatáról és hatásáról, egyéb betegségek esetében szedett gyógyszerek által előidézett hatásokról, különböző síkosítók és eszközök használatának szükségességéről stb.

Szexuális segédeszközök
Erekciós gyűrű
Használata során a merevedés tartósabb, biztonságosabb, csökkenti a vér visszaáramlását a hímvesszőből.

Alkalmazása: síkosítóval kezdeti merevedést kell előidézni, majd a hímvessző tövére felhúzni a megfelelő méretű gyűrűt, és máris lehet folytatni az izgatást, végül a szeretkezést.

A vízbázisú síkosító nem bántja a gyűrű anyagát, mérete, rugalmassága nem változik.

G pont vibrátor
a női hüvely G pontjának stimulálására szolgáló eszköz. Segítségével könnyen elérhető a hüvely legérzékenyebb pontja, ahol kiváltható a női magömlés
Síkosítók  

Bartoline - zselé nőknek.

Aloe Verát tartalmaz, amely segíti megőrizni a pH-egyensúlyt a hüvelyben, valamint a méhszáj körüli hámsejteket védi. Magas az E és F vitamin tartalom is. Az aktus során a női érzékenységet növeli, a férfiét segít szabályozni. Őszibarack illatú és ízű… - orálisan is használható. Fokozza a Bartoline mirigyek nedvtermelését, ezért síkossá válik a hüvely, védi a nyálkahártyát.(Nagyon előnyös még a menopauza idején illetve az ösztrogén hiányos termelődése miatt - később is.)

Alkalmazás: az előjáték után közvetlen a hímvessző behatolása előtt egy borsónyit bevinni a hüvely bejáratához, a G ponthoz.

Rendszeres használata növeli a férfi sperma életképességét.

Anális szeretkezésnél is kiváló - véd a fertőzésekkel szemben is.

Astarte termékek
vízbázisú anyagok különféle gyógynövénykivonatokból, melyek egy része orálisan is alkalmazható. Az egyéni örömszerzés nélkülözhetetlen eszköze a síkosító. Általában vérbőséget idéz elő, a nemi szervek megduzzadnak - kívánóssá válnak.
Férfi zselé általánosan használható egyéni örömszerzéskor is
Női zselé általánosan használható egyéni örömszerzéskor is
Nyugi zselé
2-féle hatású és ízű a) hűsítő, menta-ánizs keverék a magömlés késleltetésére, b) barack ízű és illatú - hosszabb erekcióhoz, és regeneráláshoz, az esetleges sérülések azonnali hámosodásához.
Happy Lady zselé
intenzív illatú női izgató zselé előjátékhoz, vagy egyéni örömszerzéshez
Férfi izgató zselé
gyümölcs illatú és ízű az érzékek fokozására
Regeneráló zselé
alkalomszerű használat a nemi szervek regenerálásához, a hámsejtek újraképződéséhez
Anál zselé elengedhetetlenül szükséges az anális szeretkezésnél, melynek segítségével ellazulnak az izmok a végbélszakasz utolsó gyűrűiben, erős fertőtlenítő hatású.
Natúr zselé íz- és illatmentes zselé általános használatra
Lótusz gél 1. Speciális zselé férfiaknak az egyéni örömszerzéshez. Főleg kezdőknek illetve akik csak ritkán van lehetőségük szeretkezni. Gyorsan beszívódó anyag, néhány perces bedörzsölés során segít szabályozni a magömlést, karbantartja a hímvesszőt.
Lótusz gél 2. speciális zselé férfiaknak a nemi működés rendszeres karbantartásához, a biztonságos merevedés eléréséhez.

Szex-oil

izgató olaj nőknek és férfiaknak: néhány csepp a nemi szervre elegendő, mert erős koncentrátum, erős izgató hatású – haladóknak.
Masszázs olaj az egész test ellazítására, megnyugtatására, felkészítésére a szexhez, a feszültségek oldására
Natural P. termékek

Green

szója, búza, alga őrlemény – erőnlét fokozó, teljes értékű táplálék napi egy evőkanálnyi mennyiségben. Bő folyadék bevitel szükséges. Egy doboz 40 napra elegendő. Stresszes, fáradt életmód mellett ajánlatos fogyasztani.
Blue szex-energia bomba – méhpempős(400mg) ital. A méhkirálynő tápláléka a méhpempő. Ritka és nagyon drága anyag, különleges tulajdonságokkal. Egyedi technológiával előállított, alkoholt és tartósítószert nem tartalmazó ital. Fogyasztható aktus előtt félórával. Eredmény: hosszabb, tartósabb, kielégültebb együttlét. Alkalmazható időnként, vagy rendszeresen naponta 1-2 teljes fiola elfogyasztásával. Rendkívül hatékony a szexuális energia megőrzésére és visszaszerzésére.
 
 
 
 
Forduljon a szakemberhez - Magyarországon egyedülálló módszerrel - dr. Farkas Tiborhoz
 
Termékek, amelyek segítenek fokozi a vágyat, növelni a szexualitásunkat
 
Erősítse gátizmait az urofitnesz készülékkel
 
 Erotikus videók, cd-k, dvd-k
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Dr. Farkas Tibor * Szexuálpszichológiai Szakrendelő * 8600 Siófok Karinthy Frigyes u. 1. * telefon: 06-30-940-77-59
e-mail: szex.doktor@citromail.hu