A rendelőt felkeresem

A rendelőt felkeresem

A rendelőt felkeresem

A rendelőt felkeresem

A rendelőt felkeresem

A rendelőt felkeresem

A rendelőt felkeresem

A rendelőt felkeresem

A rendelőt felkeresem

A rendelőt felkeresem

A rendelőt felkeresem

A rendelőt felkeresem

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Válaszol a szex-doktor

hírlevél hölgyeknek
hírlevél uraknak

szex.doktor@citromail.hu, szexhelp@drfarkastibor.hu

PSC Párkeresők Fóruma /Szex Dr. 1366 Budapest. Pf.:30

A túlzott nedvesedés baj?
Tisztelt Doktor Úr!
Érdeklődöm, hogy találkozott-e már olyan kielégülési nehézséggel a férfi oldaláról nézve, melyet a nő aktus előtt illetve közbeni túlzott nedvesedése okoz.
Krisztina - Szolnok

A kehely bemeneti és hüvelyi nedvesedése alapvető fontosságú mindkettőjüknek. Ezt a feladatot a kisajkak belső oldalán lévő ún.Bartholin mirigyek látják el. Ha ezen mirigyek valamilyen ok miatt gátlás alá kerülnek pl: lelkiek miatt, félelem valamitől, (lelepleződés, teherbeesés, erős méretek, erőszakoskodás, megbetegedés stb.) vagy valamilyen megváltozott egyéb belső élettani folyamatok miatt (Pl. menzesz előtt vagy után, klimax közeledtével stb.) csökkenhet a nedvtermelés mennyisége, ami esetenként átmeneti szárazsághoz is vezethet. A szeretkezéshez megfelelően (előjátékkal) előkészített kehely bejárata, majd a hüvely elsődlegesen vizes, majd nyálkás sikamlósságú lesz. Hogy ez a nedvesedés milyen minőségű az megint nagyon sokmindentől függ. Ha egy nő nagyon szeret valakit, biztonságban, fontosnak érzi magát egy kapcsolatban gyakran olyan bő nedvesedése lehet a szeretkezés megkezdésekor vagy alatta, hogy szinte meleg folyamként veszi körül a hímvesszőt. Az átlagosnál bővebb nedvesedés miatt a súrlódás erőssége csökken, így kisebb a hőhatás, ezért az ejakuláció később következik be. Remélem az csak jó?! A bő nedvesedés egészséges állapot. Örüljenek annak, hogy szerelmük megélésében ilyen csodálatos adottságokkal rendelkeznek.

DVD Magazin 2004 február 25.

8-10 mozdulat és vége!
Közösülés folyamán - függetlenül az előjáték hosszától - a hüvelybe hatolás után nyolc-tíz mozdulat és ejakulálok. Sajnos ezután a hímvesszőm ernyedni kezd, és bár 1-2 percen belül ismét merev, az újabb behatolásnál megint ugyanez a helyzet. Próbáltam azzal késleltetni a magömlésem, hogy másra gondoltam, de ez sem segített. A párom igényelné a hosszabb szeretkezéseket, és a hímvesszőm a magömlése után még egy ideig "félkemény" állapotban van, de sajnos ez nem elég. Hogyan tudnám késleltetni az ejakulációt?
Attila - Monor

Az ejakuláció késleltetésének nagyon sok, részben sokak által ismert, vagy csak szakember felügyeletével, ajánlásával alkalmazható módozata van. A kezeléseket, annak mikéntjét, módozatait mindig személyre szabottan, az általános egészségügyi idegrendszeri és pszichés státuszt figyelembe véve lehet elvégezni. Ehhez alapvetően egy feltáró vizsgálatra van szükség. Ha egészségileg minden rendben van, úgy 6 hét alatt egy életre szólóan megoldható a korai magömlés problémája.

DVD Magazin 2004 február 25.

A cél előtt lelankad!
Kedves Doktor Úr!
49 éves vállalkozó vagyok! Nemrégiben, alig egy hónapja, megismerkedtem egy nagyon kedves lánnyal! Ő 41 éves, orvos. A vonzalom kölcsönös, és eleinte problémamentes volt a szex közöttünk. Ő remek orgazmusokat él meg, ami nagy öröm számomra, én viszont újabban lelankadok szeretkezés közben: Nem értem, mi történhetett? Olyan jól indult minden, mint a mesében. Most pedig teljes kudarc. Kérem Önt, adjon tanácsot, mi a baj, mit rontok el? Nem szeretném eddig nem tapasztalt problémám miatt elveszíteni. Sajnos már ő is észrevette, ám megbeszéltük, hogy ő nem adhat tanácsot, mert félő, hogy átalakul a kapcsolatunk. Ezt egyikünk sem szeretné. Várom tanácsait, vagy egy olyan helyet, ahol a témáról olvashatnék bővebben.
Köszönettel:
Zsolt - Piliscsaba

Levele végén kezdem. Nem értem barátnőjét, mi változik meg?... A legjobb "szexológus" maga a partner, a társ, aki szeretettel, odafigyeléssel, megértő törődéssel a közös érdeknek megfelelően tud hathatós ráhatással lenni a probléma megoldására. Hogy mit kell tenni? Nagyon valószínű, hogy a nemi apparátus reflexes működésében következett be változás. Ehhez természetesen feltáró vizsgálatra van szükség. Az újbóli adekvát működés beszabályozására
6-7 hét elegendő, de szakember bevonását teszi szükségessé! Ne halogassák sokáig a döntést, mert rossz irányba mélyülhetnek a dolgok ...

Válaszol a Szex Dr. 2004-01-23. TFP

Még egyszer sem sikerült!
Tisztelt Doktor Úr!
Két héttel ezelőtt írtam Önnek, de nem érkezett a kérdésemre válasz. Most újból megírom a problémámat, hátha tud nekem segíteni. 25 éves vagyok. Egy éve, hogy együttlakom a barátommal, de még egyszer sem sikerült orgazmushoz jutnom. Nem tudom, hogy mi lehet a probléma, de szeretném, ha segítene nekem. El kell mondanom, hogy szervi problémám nincs. A barátom is mindig figyel rám, hogy mi a jó nekem, de még sem sikerül. Kérem, ha tud adjon valami tanácsot, mert nem szeretném, ha a kapcsolatom tönkremenne emiatt.
Gabi - Békéscsaba

Az orgazmus elmaradásának nagyon sok oka lehet. Kérdés, hogy egyáltalában átélte már, ismeri-e az orgazmus adta gyönyör érzését. Milyenek az előzmények, tapasztalatok? Van-e csiklóval orgazmusa. Szeretgeti-e magát, ilyenkor el tud élvezni? Ha orálisan szeretgetik egymást, milyen érzések alakulnak ki. Ilyen és ehhez hasonló kérdések sokaságát kellene feltennem Önnek. A válaszokból és egy vizsgálat után tudnám csak megmondani, hogy nemi apparátusának izgalmi-reflexes státusza alapján, mit célszerű tenni az áhított élmény elérésére. A kérdés megoldásában mindenkit másként kell megközelíteni, más-más kezelési módozat szükséges. Javaslom, hogy keressen fel egy szexológust. Ha elfogadhatóbbnak érzi, női szakértőt is lehet találni. A lényeg, hogy ne halogassa sokáig a dolgot.

Válaszol a Szex Dr. 2004-01-23. TFP

Két év kihagyás után - semmi!
27 éves bútorasztalos vagyok. Két éven keresztül egyedül éltem, egyáltalán nem volt szexuális partnerem. Közel egy hónapja megismerkedtem egy lánnyal, akivel kis idő elteltével ágyba is bújtunk, amit én nagyon is élveztem, azonban nemi szervem reagálása teljesen meglepett, a merevedés legapróbb jeleit sem mutatta. Azóta már újra próbálkoztunk, de a helyzet nem változott.
Krisztián - Újpalota

Hát bizony egy felnőtt egészséges férfi esetében két év kihagyás nem múlik el nyomtalanul. Általános szabály, hogy az amit rendszeresen (nem túlhajszoltan) működtetünk, az működőképes marad. Aminek használatát erősen csökkentjük, vagy leállunk vele, hirtelen igényű használatnál képtelen a megfelelő működésre. Helyesen tennék, ha az újbóli próbálkozást legalább 10 napra felfüggesztenék és kizárólag csak pettingelést végeznének - ejakuláció nélkül. Csak ezután kerülne sor az éleslövészetre. Ha további segítséget vár, hívjon telefonon!

Válaszol a Szex Dr. 2004-01-23. TFP

Nőgyógyászati kérdésekben válaszol
Nőgyógyászati probléma, kérdés esetén tiszta szívvel ajánlom Dr. Polgár Zoltán kollégámat.
Hosszú előjáték - nincs folytatás
Tisztelt Doktor Úr!
Kezdem az elején. 22 éves rendőr vagyok. Tavaly májusban vesztettem el a szüzességem, majd július végén egy komolyabb kapcsolatba kezdtem, nem is volt gondom a szexuális életemmel, bár átlagosan 5-10 percig tartott a szex, óvszert sosem használtam, barátnőm fogamzásgátló tablettát szedett. Novemberben vége lett ennek a kapcsolatnak, majd ez év augusztusáig nem is volt több szexuális kapcsolatom. Augusztusban megismerkedtem a mostani barátnőmmel, két hét után, mikor az első szexuális együttlétre került a sor, bajba kerültem.az előjáték alatt (1 óra) nem is volt gondom a merevedéssel, de miután az óvszert elővettem, egy pillanat alatt odalett a férfiasságom. Negyed órás küszködés után sikerült életet lehelnem belé és sikerült az aktus. Reggel egy rövidebb előjáték után nem is volt baj a merevedésemmel, de 1 órás szex után sem sikerült elmennem. Ezek után 8 hét szexmentes élet következett, így hozta a sors. Most hétfőn sikerült eljutnunk a nyaralónkba, meghitt körülmények közé, csak ketten voltunk, következett a jó másfél órás előjáték, itt szintén nem volt gond a férfiasságommal, de amikor eljött az idő a gumi felhúzására, megint becsődöltem. A WC-re kimenve azt tapasztaltam, hogy fehérebb, mint valaha, egy csepp vér sem maradt benne. Ezt persze már kezdtem kudarcként felfogni, a barátnőm persze saját magát hibáztatta. Eközben próbáltam magamat nyugtatni, majd sikerült merevedést elérnem, belekezdtem az aktusba, de 8 hét szexmentes nap után sem sikerült a csúcsra jutnom Még aznap este hazamentem, önkielégítést végeztem, mert majd szét robbant az ágyékom, és 7 perc alatt sikerült elmennem. Mostanában elég sok stressz ért, elég stresszes ember vagyok, a barátnőmet nagyon szeretem és nem akarom, hogy emiatt tönkremenjen a kapcsolatom, bár Őt nem tudom meggyőzni arról, hogy nem az Ó hibája.
Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel: Balázs - Csemőről

Valami olyan helyzetbe hergeli bele magát, aminek valójában semmi köze a helyzethez! Ha tapasztalatból tudja, hogy az irreálisan hosszú előjátékot szervezete nem tolerálja és csődöt mond, miért nem változtat.
Az előjáték legkedvezőbb - optimális - ideje 6-8 perc, egyénenkénti igényeket figyelembe véve plusz-mínusz 2-3 perc eltérés lehet, ami még nem fárasztja le a felspanolt szexuális apparátus idegeit. Ez után már egyre kétségesebb lehet a folytatás biztonsága, különösen, ha még óvszert is kell használniuk!
A szeretkezés gyakoriságában való nagy kihagyások pedig - egy felnőtt férfi, de a nő esetében is - rendkívül bizonytalanná teszik az elvárt "teljesítményt"!
Ha egy órán keresztül szárazon vergődik egy hal, és utána visszadobják a vízbe, az már nem fog újra feléledni. Az Ön esetében - de ez másokra is vonatkozhat - 22-34 éves kor között a heti 2-3 alkalom alapvetően elvárható, egy tényleges kapcsolatban pedig szinte kötelező. Ne idézzen elő zavart szervezete rendszerében. Használják, amijük van, de okosan.

PSC Párkeresők Fóruma 2005-1-16. PSC

Semmi sem elég - perverzitás?!
A problémám röviden a következő: 50 éves független no vagyok, koromnál
talán kicsivel fiatalabbnak nézek ki. Megismerkedtem egy nálam 10 évvel
fiatalabb, jóképu, magas, szimpatikus férfival. Pár napos csetelés után
találkoztam vele. Elvarázsolt, és már az elso randevún 3 unicum után
ágyba bújtunk. Óriási élmény volt számomra, rég nem éreztem magam ilyen jól.
A következo randira kérte, hogy tűsarkú cipőt, harisnyát, miniszoknyát
húzzak (bugyi nélkül). Gondoltam, ez szokatlan, de megtettem. O ugyanis
imádja a női lábakat harisnyában, és az ágyban égnek álló tűsarkakat. Jó
játék volt. Aztán többet nem akart velem találkozni. Megismerkedtem a
feleségével és szörnyűségeket mesélt róla. Csupa perverzitás a férje, a
cipő, harisnya minden alkalomra kell, a szexben nem ismer lehetetlent: anál,
orál, aranypezsi (pisi-kaki), guminő, vibrátor mindent kedvel, ami már
undorító. Állandóan váltogatja a partnereit, soha semmi sem elég. És mindezt
teljesen érzelemmentesen. Engem is azért dobott, mert érzelmi húrokat
kezdtem pengetni, azt ő már nem akarja.
Szerintem ez már betegség. Kérem, mondja el, valóban van ilyen betegség, mit lehet tenni, hová lehet fordulni itt Pécsett. Ráadásul súlyosan depressziós, iszik is. Jó munkája van, sikeres vállalkozó, rengeteg pénze van, csak boldogsága nincs. Most válik a feleségétol. Félek, teljesen össze fog omlani. Kérem, segítsen a tanácsaival.
Előre is köszönöm. Erika Pécsről

Segítő szándékából látom, hogy nagyon megfogta Önt ez a férfi, pedig intőjel, hogy egy jóképű, jólétben élő embertől vajon miért akar a felesége elválni. A szexualitás gyakorlatában éles határokat nehezen lehet felállítani a normális, az extra vagy a perverzitás között.
Általában kevert formációk jelennek meg, és ez bizonyos határok között elfogadható, míg, ha egy valami erős extra szokás rögzül - csak ezen keresztül tud kielégülni - könnyen átcsúszhat a perverzitásba. Pár évtizeddel ezelőtt, ha valaki a szeretkezés közben rózsaszínre pacskolta barátnője fenekét ijedten perverzitásról beszéltünk. Ma ez már csak enyhe extrának minősül, különösen akkor, ha a partner is élvezi, növeli kéjérzetét!
A tűsarkú cipő - harisnya - fűző, egyéb csábos öltözékek, a természetes erotika doppingjai lehetnek, de nem feltétlen, mindenkinél muszáj alkalmazni. Az oralitás, az anál, a szexuális segédeszközök közösen elfogadott - semmi esetre sem erőszakolt - alkalmazása, használata, normális-extra megélési formának minősül. A szado-mazo, pisi-kaki, animál rögzült formációk kimondottan perverziónak számítanak.
De ezek is sok minden körülménytől befolyásoltan, társadalmi, közösségi kultúráktól függően változhatnak. (Pl. sok helyen a hegyi embereknél az ember-állat kapcsolat intimebb formája elfogadóbb megítélés alá esik.)
Az Önök városában nagyon sok kitűnő pszichoterapeuta található. Ha partnerénél el lehet érni a változtatásra való igényt, javaslom, vegyék ezt igénybe. Ha Ő ettől elzárkózik, nem tanácsolom olyan kapcsolat továbbfolytatását, ahol Ön csak, mint eszköz szerepel egyedi nemi vágyainak kiélésében.
Ha döntésében bizonytalan, vagy új fejlemények vannak, hívjon telefonon - segítek!

PSC Párkeresők Fóruma 2004-06-18. PSC

 
 
 
 
Forduljon a szakemberhez - Magyarországon egyedülálló módszerrel - dr. Farkas Tiborhoz
 
Termékek, amelyek segítenek fokozi a vágyat, növelni a szexualitásunkat
 
Erősítse gátizmait az urofitnesz készülékkel
 
 Erotikus videók, cd-k, dvd-k
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Dr. Farkas Tibor * Szexuálpszichológiai Szakrendelő * 8600 Siófok Karinthy Frigyes u. 1. * telefon: 06-30-940-77-59
e-mail: szex.doktor@citromail.hu